Visie New Lifepoint:

Mijn overtuiging is dat er in ieder mens een vonk brandt, die door omstandigheden belemmerd kan zijn om voluit te branden.
Mijn inzet is dan ook om mensen te helpen wakker te worden en zich weer te verbinden met hun eigen vonk, hun eigen levenspunt, om van daaruit weer te gaan stralen.
 

Wie is: Drs. Cella van der Staak

Ik kom van origine uit het bedrijfsleven en was daar, in mijn laatste functie, Financial Controller bij een groot internationaal bedrijf. Hier ontdekte ik dat communicatie en zelfinzicht ondergeschoven kindjes waren.
Ik heb mede daardoor de overstap gemaakt naar de studie Psychologie.
Ik ben Psychologie gaan studeren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en ook hier liep ik aan tegen veel hoofdwerk.
Boekenwijsheid is prima, maar: “Hoe ga ik dit in de praktijk zetten?”
en ook: ”Waar is het hart in deze benadering?”    
In mijn zoektocht naar de verbinding tussen hoofd, hart, hand en ziel kwam ik NLP tegen en daarin heb ik me de afgelopen 8 jaar verdiept.
Mijn zoektocht stopte niet en via de weg van Touch for Health en Stress Release ontdekte ik de traumatechnieken van EFT en Matrix Reïmprinting. Deze opleidingen maakten het hele verhaal voor mij compleet.

Inmiddels ben ik Psycholoog (A&O en Klinisch), NLP Health Master en een internationaal gecertificeerd NLP trainer, Matrix Reïmprinting therapeut en een AAMET en Novet gecertificeerde EFT behandelaar/docent.

Mijn uitvalsbasis is Elst (Gld). In dit prachtige dorp is Centrum Lifepoint opgezet, een centrum voor Psychologie, Wel-Zijn en Persoonlijke groei.

In dit centrum wordt gewerkt op zowel reguliere als op regulierondersteunende wijze met een groot aanbod aan therapieën, cursussen, workshops en (psychologische) begeleiding.

Bij Centrum Lifepoint zijn meerdere mensen werkzaam. Allen zijn breed opgeleid en hebben werkervaring op een veelzijdig vlak.