"EFT in 1 day"  EFT als zelfhulpmiddel:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stel, je hebt last van een van de bovenstaande gevoelens, gedachtes of fysieke problemen en er zou een pilletje bestaan waarmee je jezelf er op elk moment in een klap van zou kunnen verlossen. Een pilletje waardoor je je opeens energiek voelt, rustig, opgewekt en vol vertrouwen. Zou je dat pilletje dan niet willen hebben? Tja, dat willen we allemaal wel.

Zo’n pilletje bestaat natuurlijk niet, maar met EFT worden wel soortgelijke resultaten geboekt. Misschien een reden om eens te onderzoeken wat EFT is.

“Anderen begrijpen is kennis; jezelf begrijpen is verlichting.”
Lao Tse

EFT is de afkorting voor Emotional Freedom Techniques. De techniek is gebaseerd op de theorie dat alle negatieve emoties door een soort kortsluiting, ergens in het lichaam, worden veroorzaakt. Door het kloppen met de vingertoppen op bepaalde meridiaan punten wordt de storing opgeheven. De energie kan weer vrij stromen. Het is een soepel, dynamisch, pijnloos en effectief proces en de resultaten zijn blijvend.

Het is een eenvoudige methodiek die ook bijzonder geschikt is als zelfhulpmethode voor eigen gebruik in het dagelijks leven. Het basisprotocol is eenvoudig te leren.
Voor diepliggende, zware problemen zoals misbruik of een traumatisch verleden dient men begeleiding te zoeken bij een specialist.  

Misschien heb je wel eens mensen zien kloppen op hun wenkbrauw, onder hun oog of onder hun arm. En vroeg je je af wat ze in hemelsnaam aan het doen waren. Deze mensen kennen EFT als zelfhulpmiddel en waren gewoon hun negatieve gevoelens aan het neutraliseren met EFT. Zag je ook die vredige glimlach op het eind? Of die diepe zucht van ontspanning? 

Iedereen kan EFT leren, zoals je al kunt ervaren in een gratis workshop EFT. ( zie website voor data)  Als je het echt goed wilt leren voor jezelf en je directe omgeving, en niet de hele opleiding wilt volgen, is er een alternatief en wel EFT als zelfhulpmiddel “EFT in 1 day”

Inhoud van de cursus EFT in één dag:
-  Je krijgt informatie over het ontstaan, de EFT-techniek, een korte theoretische basis;
-  Je leert hoe je EFT doeltreffend kunt toepassing bij jezelf en ook hoe je eenvoudig negatieve emoties 
   kunt neutraliseren, verwerken en loslaten;
-  Je krijgt tips voor toepassingsmogelijkheden in de dagelijkse praktijk en in je directe omgeving, zoals: je kinderen, 
   familie, collega’s etc.
- Je werkt interactief en in een kleine groep ontdek je de boeiende mogelijkheden van EFT.

Na “EFT in 1 day”  kun je EFT verrassend vlot toepassen in uiteenlopende alledaagse situaties èn weet je ook wanneer het beter is om door te verwijzen naar een professional!

Als je na deze workshop wilt doorstromen naar de Professionele Opleiding, dan wordt er  €25 ,--  in mindering gebracht.

Opleider:
Drs. Cella van der Staak

Kosten: ( hierin zit hand-outs, koffie, thee en soep bij de lunch)
“EFT in 1 day” voor particulieren:           1 dag          €  95,-- ( incl 21 % btw)
“EFT in 1 day” voor bedrijven:           1 dag          €  95,-- ( excl 21 % btw)

Tijden:
9.30 uur staat de koffie en/of thee klaar
10.00 uur start van de dag tot 18.00 uur.

Plaats:
Vicus 17
6661 TH , Elst (gld)
Tel: 0481 - 350705 of mob: 06 24568581
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer weten over EFT zie website: www.newlifepoint.nl

Voor data zie agenda. 

Dinsdag 27 maart 2018
Dinsdag 29 mei 2018
Dinsdag 13 november 2018

Voor wie zijn de opleidingen niet zonder meer geschikt?

De opleidingen zijn niet zonder meer geschikt voor mensen met persoonlijkheidsstoornissen (Narcistische PS, Schizoïde PS, Theatrale PS, Schizotypische PS, Meervoudige PS, Borderline), mensen met schizofrenie en psychotische decompensaties in de voorgeschiedenis. Deze mensen kunnen alleen meedoen na overleg met mij en in overleg met hun behandelaar).

Disclaimer:  Iedereen doet, gebruikt en/of ondergaat EFT onder eigen verantwoordelijkheid. Deze verantwoordelijkheid kan nimmer worden afgeschoven op Cella van der Staak, New lifepoint,, AAMET of op de ontwikkelaars van EFT (Gary Craig c.s.).
Ondanks de gevleugelde uitspraak van Gary Craig "try it on everything" zeggen wij “gebruik je gezonde verstand en gebruik EFT  bij mensen met ernstige aandoeningen alleen wanneer je de vereiste kennis, ervaring en vaardigheden hebt.