Gratis EFT kennismaking Workshop

Herken je jezelf in uitspraken als:” Ik zit niet zo goed in mijn vel, Ik heb last van angsten, ik slaag er maar niet in om mijn doelen te bereiken, Ik………”  Wil je daarin graag veranderen, dan is EFT wellicht iets voor jou. 

EFT is een vrij jonge helingstechniek gebaseerd op de eeuwenoude gezondheidsleer uit het oosten. Men gaat ervan uit dat emotionele storingen worden veroorzaakt door een blokkade van de energie die door het lichaam stroomt. Door het bekloppen van belangrijke acupunctuurpunten en het uitspreken van affirmaties ontstaan positieve veranderingen.

 

EFT is een eenvoudige, snelle en effectieve methode om:
- negatieve emoties te neutraliseren, te verwerken en los te laten. 
- ongewenste gedachten om te zetten en ongewenste patronen te doorbreken. 
- fysieke klachten (met mentale oorzaak) op te lossen. 

Op wisselende avonden plan ik gratis EFT kennismakingsworkshops. De ideale gelegenheid om EFT te ontdekken en mee te maken! Of om iemand uit je vrienden- of familiekring mee te nemen; kunnen ze kennismaken met EFT. En natuurlijk ben je ook welkom als je EFT al gebruikt en zin hebt om je kennis weer even op te frissen of het in een groep te doen. 

Nieuwsgierig geworden, kom dan naar de gratis kennismakingsavond

Neem je leven in eigen hand en haal het beste uit jezelf.
New Lifepoint helpt je wakker te worden tot wie je echt bent.

Hoe weet je wanneer een gratis EFT workshop gepland is?

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief want daarin worden de introductieworkshops aangekondigd. Je kunt ook met enige regelmaat op de agenda van deze website kijken en daar staat ook hoe je jezelf kunt opgeven.

Schrijf je nu in (beperkt aantal plaatsen).

Er kunnen maximaal 10 mensen meedoen. Je krijgt een mail ter bevestiging dat je mee kunt doen. De workshop is ‘s avonds van 19.30 – 22.00 uur. Je bent een kwartier van te voren welkom (ajb niet eerder). Na aanvang helaas geen toegang meer. 

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname, wel aan afzeggen. Als je korter dan een week van te voren afzegt dan brengen wij 20 euro administratiekosten in rekening. Je kunt alleen deelnemen door jezelf op te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of het contactformulier. Vermeld de datum van de workshop die je wilt bijwonen.

Zodra je een bevestigingsmail hebt ontvangen, heb je een plekje. Geef jezelf ajb alleen op als je ZEKER weet dat je kunt deelnemen. Het aantal plaatsen is beperkt en de belangstelling is groot. Je ontneemt een ander de kans om mee te doen als je wel een plaats bezet houdt maar niet komt. Ik reken op je medewerking hier in.

Locatie workshops : Vicus 17 te Elst (GLD) zie route beschrijving op de website.

Meer informatie over EFT? Ga naar de beschrijving op de site

Data 2018:

Dinsdag      1 Mei   2018