Gratis NLP & Communicatie Workshop

Regelmatig krijgen wij van mensen de vraag: “Wat is nou precies NLP” en “Zou NLP ook iets voor mij zijn” Wij vinden dat NLP voor iedereen meer is dan ‘iets’. 

Herken je jezelf in: “Ik zou wel beter willen communiceren met mezelf en met anderen; ik zou wel beter willen kunnen samenwerken; mijn persoonlijke effectiviteit kan wel beter; ik zou wel….”

Wil je daarin graag verandering aanbrengen, dan is NLP wellicht iets voor jou.

Heb je wel eens iets over NLP gehoord, maar ben je er nogal sceptisch over, ook dan ben je natuurlijk van harte welkom op de gratis kennismakingsavond.

Tijdens deze  avond  kun je even ruiken aan de manier waarop wij werken in Centrum Lifepoint.

Een avond die voorbij vliegt! Vol nieuwe inzichten, kennis en inspiratie. Pakkende beelden en geluid. Gewoon 180 graden anders...

Wat leer je?

- Hoe kun je een doel stellen?
- Hoe stuur je je emoties?
- Hoe stem je je communicatie af op de ander?
- Hoe maak je intuïtie & spiritualiteit concreet?

Neem je leven in eigen hand en haal het beste uit jezelf.
New Lifepoint helpt je wakker te worden tot wie je echt bent.

Hoe weet je wanneer een gratis NLP workshop gepland is?

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief want daarin worden de introductieworkshops aangekondigd. Je kunt ook met enige regelmaat op de agenda van deze website kijken en daar staat ook hoe je jezelf kunt opgeven.

Schrijf je nu in (beperkt aantal plaatsen).

Er kunnen maximaal 10 mensen meedoen. Je krijgt een mail ter bevestiging dat je mee kunt doen. De workshop is ’s middags van 14.00 tot 17.00 uur en ‘s avonds van 19.00 – 22.00 uur. Je bent een kwartier van te voren welkom (ajb niet eerder). Na aanvang helaas geen toegang meer. 

r zijn geen kosten verbonden aan deelname, wel aan afzeggen. Als je korter dan een week van te voren afzegt dan brengen wij 20 euro administatiekosten in rekening. Je kunt alleen deelnemen door jezelf op te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of het contactformulier. Vermeld de datum van de workshop die je wilt bijwonen.

Zodra je een bevestigingsmail hebt ontvangen, heb je een plekje. Geef jezelf ajb alleen op als je ZEKER weet dat je kunt deelnemen. Het aantal plaatsen is beperkt en de belangstelling is groot. Je ontneemt een ander de kans om mee te doen als je wel een plaats bezet houdt maar niet komt. Ik reken op je medewerking hier in.

Locatie workshops : Vicus 17 te Elst (GLD) zie route beschrijving op de website.

Meer informatie over NLP ? Ga naar de beschrijving op de site