NEURO LINGUÏSTISCH PROGRAMMEREN      

NLP Practitionersopleiding 

“Problemen zijn kansen in werkkleding.” 
                             (Henry Kaiser)

In deze opleiding staat JOUW persoonlijke ontwikkeling centraal. Groei en ontwikkeling ontstaan, door jezelf open te stellen voor nieuwe zienswijzen en ervaringen, en je bewust te worden van de onbewuste sturing achter je communicatie, gedrag en emoties. Je wordt je bewust van beperkende patronen en overtuigingen zodat jij weet wat je tegenhoudt en hoe jij dit kunt veranderen. Persoonlijke ontwikkeling betekent dat je vertrouwen en zekerheid kunt creëren wanneer je dat nodig hebt, zodat je vanuit keuzevrijheid kunt bereiken wat jij wilt.

Hoe fijn zou het zijn om meester te zijn van je emoties? Boven je gedachten te kunnen staan. Motivatie en zelfvertrouwen te hebben in elke situatie. In deze opleiding leer je razendsnel jouw potentieel te ontdekken en te gebruiken. Neem je leven in eigen hand, zodat je vanuit keuzevrijheid kunt bereiken wat jij wilt en haal het beste uit jezelf. 

NLP is voor mensen die:
geïnteresseerd zijn in hun persoonlijke ontwikkeling en bewustwording;
effectiever willen communiceren en betere relaties willen aangaan;
de praktische toepassingen van NLP in hun privé en/of hun zakelijke leven willen integreren;
doelgerichter willen leven en/of nieuwe resultaten willen creëren;
die een nieuwe stap in hun leven willen maken;
een betere balans willen tussen denken, doen en gevoel.

Ieder mens heeft de sleutel voor verandering altijd zelf in handen en NLP is een methode waarmee je de sleutel naar die verandering kunt vinden.

De vele toepassingen van NLP:
Veel mensen verbazen zich over de vele toepassingen van NLP. In eerste instantie lijkt het vreemd dat hetzelfde proces je kan helpen om relaties op te bouwen en te verdiepen, je professionele prestaties te versterken, je golfspel te verbeteren én je in staat te stellen om je kinderen te leren 'spellen en leren'.

Niettemin, als je eenmaal kennis hebt gemaakt met deze 'methode', zul je ontdekken dat er geen beperkingen zijn ten opzichte van de hoeveelheid mogelijkheden waarvoor je NLP kunt inzetten en dat de hoeveelheid gebieden in je leven die ervan zullen profiteren enorm is.

NLP is universeel inzetbaar, omdat het je voorziet in de middelen om je totale effectiviteit te verbeteren, in plaats van het aanbieden van specifieke vaardigheden voor het behalen van specifieke resultaten (zoals meditatietechnieken om jezelf tot rust te brengen of een assertiviteitstechniek om beter te communiceren).

Een greep uit beroepsgroepen voor wie NLP van toegevoegde waarde is:
coaches, management- en bedrijfstrainers, managers, personeelsfunctionarissen, fysiotherapeuten, psychologen, organisatieadviseurs, docenten, onderwijskundigen, logopedisten, artsen en regulier-ondersteunende therapeuten.

Nieuwsgierig geworden:
Over deze opleiding staat veel meer te lezen op de site: www.newlifepoint.nl 

Hoe weet je wanneer een NLP opleiding gepland staat:
Meld je aan voor mijn nieuwsbrief want daarin worden de start van de opleidingen aangekondigd.
Je
 kunt ook met enige regelmaat op de agenda van deze website kijken,want daar staat hoe je jezelf kunt opgeven.