Zakelijke coaching en training

Zakelijk coachen algemeen

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven o.m. als financial controller in een groot internationaal bedrijf, ben universitair afgestudeerd als Psycholoog in de richtingen  A&O en Klinisch, ben een internationaal gecertificeerd NLP, EFT en MR opleider/coach/trainer.

Lees verder


Individueel coachen

De visie van New LifePoint is dat ieder mens de mogelijkheid in zich heeft om in zichzelf de oplossingen te vinden, en daarmee de regie in handen te nemen voor zijn/haar eigen leven.

Lees verder

Zakelijk coachen/trainen in het bedrijf

Een gezonde organisatie ziet het belang van de 3 V’s: voelen, verbinden, vertrouwen. New LifePoint werkt vanuit deze drie waarden om mensen weer in een vrije, liefdevolle verbinding te zetten met henzelf en hun omgeving.

Lees verder


Lezing van Cella van der Staak over (werk) stress

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is stress de gezondheidsepidemie van de 21e eeuw. Wat is er aan de hand? Tijdens deze lezing hoor je wat stress en burn-out zijn, waarom deze klachten steeds vaker voorkomen en wat je eraan kunt doen.

Lees verder

Zakelijke coaching

Interesse?

  • Maak een aspraak

    Heb je interesse in coaching of de lezing? Maak dan een afspraak.

Blijf op de hoogte!

Als je je nu opgeeft voor mijn Nieuwsbrief ontvang je een gratis informatief boekje. Je wordt dan bovendien op de hoogte gehouden van actuele opleidingen en de gratis workshops.

Meld je aan voor de Nieuwbrief