Zakelijke coaching

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven o.m. als financial controller in een groot internationaal bedrijf, ben universitair afgestudeerd als Psycholoog in de richtingen  A&O en Klinisch, ben een internationaal gecertificeerd NLP, EFT en MR opleider/coach/trainer.

Omdat ik uit het bedrijfsleven kom, spreek dezelfde taal, weet ik waarover gesproken word, herken ik de problematiek en de vragen waarmee men  rondloopt. Daardoor kan ik al mijn kwaliteiten inbrengen/ inzetten voor verbetering van processen (in het bedrijfsleven).

Ik heb een enorm groot onderzoek gedaan naar “Hoe “achterblijvers” te motiveren na een reorganisatie”. Daarop ben ik afgestudeerd.

Ik bezit alle NLP-vaardigheden en NLP-diploma’s en ben een internationaal gecertificeerd NLP-coach/ trainer en opleider.

Tevens ben ik een gecertificeerd EFT & MR-therapeut en trainer.

Ik heb ruime ervaring in coaching één-op-één en in begeleiding van teams, in de meest brede zin van het woord.

Mijn uitgangspunt is, dat in ieder mens en in iedere organisatie een eigen innerlijke wijsheid schuilt die, bij aanraking, bestaande patronen in onverwachte mogelijkheden kan ombuigen. Ik ben in staat om op een duidelijke en mensgerichte manier patronen, gedachtegangen en overtuigingen bespreekbaar te maken, enerzijds door reflecteren, spiegelen en confronteren en anderzijds door stimuleren, creëren van vertrouwen en aanbieden van praktische en concrete hulpmiddelen.

Dit geeft je echte vrijheid, vrijheid om te kiezen, vrijheid om te zijn.

Meer informatie?