Individuele coaching

De visie van New LifePoint is dat ieder mens de mogelijkheid in zich heeft om in zichzelf de oplossingen te vinden, en daarmee de regie in handen te nemen voor zijn/haar eigen leven.

Ik ben niet alleen gedreven, maar ook zeer betrokken. Mijn persoonlijke aanpak zorgt voor een ongedwongen sfeer, waarbij de mensen zich op hun gemak voelen. Ik werk doelgericht en ik weet de kern van het probleem snel te traceren, waardoor er ook sneller resultaat ontstaat.

Mijn specialisatie is het begeleiden van mensen in het verwerken van een oude pijn, het vastlopen in patronen en denkwijzen in werk, relaties of familie, het ontdekken en het ontwikkelen van talenten in werk of eigen onderneming.

Intake

In een persoonlijk gesprek met de coachee wordt de coachingvraag geformuleerd. Daarna volgt er een gesprek met de opdrachtgever en de medewerker die gecoacht gaat worden. In dit gesprek wordt de coachingvraag definitief geformuleerd. De afspraken worden in een coaching-overeenkomst vastgelegd. Hierna kan de coaching starten.

Coachingtraject

De coaching draait hoofdzakelijk om: ontdekken, bewust worden en keuzes maken. Het is een manier om mensen de instrumenten aan te reiken om hun eigen antwoorden te vinden, om ze te stimuleren en te ondersteunen bij het maken van belangrijke keuzes. De medewerker wordt aangezet om ‘slimmer’ te denken, waardoor hij/zij effectiever wordt in het oplossen van zijn/haar problemen en die van anderen. Hij/zij leert strategischer denken, krijgt veel meer inzicht in het ‘grotere plaatje’ en snapt zijn/haar eigen patronen beter.

De resultaten worden besproken en geborgd, zodat de veranderingen een permanent karakter krijgen.

De betrokken medewerker rapporteert zelf aan de opdrachtgever. Indien gewenst kan de coach hierbij aanwezig zijn

Meer informatie?