Trainingen in het bedrijf

Een gezonde organisatie ziet het belang van de 3 V’s: voelen, verbinden, vertrouwen. New LifePoint werkt vanuit deze drie waarden om mensen weer in een vrije, liefdevolle verbinding te zetten met henzelf en hun omgeving.

New LifePoint is er op gericht talenten (kwaliteiten ) van mensen vrij te maken en/of verder uit te bouwen, zodat er vanuit positieve keuzes een effectiever gedrag wordt vertoond.

Door de nieuw verworven bekwaamheden en inzichten te gebruiken, zal het hele functioneren aan kwaliteit winnen, en zal de gecoachte of het team er zelfsturend en zelflerend mee omgaan.

New LifePoint is onderdeel van Centrum Lifepoint en is opgezet door Cella van der Staak en Ingrid Beerman.

Een belangrijk onderdeel van organisaties zijn de medewerkers. Door een juiste zorg voor de medewerkers kan de organisatie veel geld besparen.

In de wereld waarin wij leven is alles onderhevig aan verandering, zo ook de onderneming: reorganisaties, technische veranderingen, nieuwe leidinggevende, andere samenwerkingsverbanden en nog zoveel meer.

Dit vraagt om: communicatie, flexibiliteit, zelfinzicht en goede samenwerking.

Het doel is plezier hebben en houden of krijgen in je werk: als individu, team en/of organisatie. Dat brengt openheid, enthousiasme en verantwoordelijkheid.

Een ander doel kan zijn het (nog niet benut) potentieel zichtbaar maken en het inzetten van deze kwaliteiten voor de organisatie.

Het effect van de training kan zijn:

  • Betere onderlinge samenwerking en communicatie;
  • Efficiëntere vergaderingen en overleg;
  • Meer tevreden cliënten;
  • Medewerkers gaan aan de oorzaak-kant staan;
  • Er ontstaat meer onderling begrip;
  • Gemakkelijker presentaties geven en spreken in het openbaar;
  • Duidelijkheid over de doelen en de manier waarop de doelen behaald worden;
  • Effectievere aansturing / feedback geven;
  • Minder stress en meer plezier op het werk.

Hoe kunnen wij helpen?

Met behulp van, Psychologie, NLP-technieken, EFT en Metaprofiel Analyse®, zijn de coaches van New LifePoint en partners, organisaties en bedrijven behulpzaam bij het coachen van individuele medewerkers en teams.

Management, teams en professionals worden ondersteund bij vraagstukken rond persoonlijke en zakelijke groei, ontwikkeling- en verandertrajecten.

Als de communicatie binnen een bedrijf weer soepel en helder verloopt, is dat niet alleen voor de werkgever prettig, maar voor iedereen die er werkt en zakelijk met het bedrijf te maken heeft. Veel bedrijven kiezen ervoor zelf of hun medewerkers een NLP-training te laten volgen.

Meer informatie?