Consulten: één op één gesprekken

Wat is een consult?

Centrum Lifepoint in Elst (GLD) biedt vele mogelijkheden voor consultatie. De consulten worden  ondersteund vanuit:  Psychologie, Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), Emotional Freedom Techniques (EFT) en Matrix Reïmprinting (MR).

Lees verder


Voor wie?

Als psycholoog/ therapeut werk ik zelfstandig sinds 2009. In de loop van de tijd heb ik mij bekwaamd in onder andere: arbeid gerelateerde klachten, (jeugd)trauma’s (PTSS), angstklachten, stress en burn-out, rouwverwerking.

Lees verder

Hoe gaat een consult in zijn werk?

We starten altijd met een intakegesprek. In dat gesprek krijg ik duidelijk of ik iets voor jou kan betekenen en krijg jij duidelijk of jij graag samen met mij een traject wilt ingaan.

Lees verder


Overige informatie

Als lid van de ViV, RBCZ , NVNLP en  EFT-International voorheen AAMET (Association for the Advancement of Meridian Energy Techniques) houd ik me aan de ethische code van deze professionele organisaties (informeer alstublieft of je kopieën van deze documenten wilt zien)

Lees verder

Aangesloten bij branchevereniging

Bij al deze beroepsverenigingen ben ik aangesloten en voldoe ik aan alle kwalificaties om (Indien aanvullend verzekerd) (gedeeltelijk) vergoed te worden.

Lees verder


De Vijf Natuurgeneeskundige Principes

De natuurgeneeskundige behandelingen van Centrum Lifepoint werken volgens de “De Vijf Natuurgerichte Principes”.

Lees verder

Consulten

Eén op één consult

 • Één op één consult

  Als mens kom je wel eens in situaties terecht die spanning oproepen en in het algemeen kun je daar wel mee omgaan. Soms kom je in situaties terecht waarop je de grip bent kwijtgeraakt.
  Verder lezen

 • Maak een aspraak

  Heb je interesse? Maak dan een afspraak

EFT consult

 • EFT Consult

  Iedereen heeft momenten waarop je zou willen dat dingen in je leven anders waren. Momenten waarop je stress ervaart, zwaar vermoeid bent of je onrustig voelt.
  Verder lezen

 • Consult met kinderen

  Door de zachtaardigheid van de EFT-technieken kan de therapie op elke leeftijdscategorie worden toegepast.
  Verder lezen

 • Veel gestelde vragen EFT

  Heb je nog vragen over EFT? We hebben de meest gestelde vragen over toepassingen van EFT hier verzameld.

Matrix Reïmprinting-consult

 • Matrix Reïmprinting-consult

  Matrix Reïmprinting zorgt niet alleen voor het verdwijnen van de emotionele lading (EFT), zelfs de herinnering daaraan wordt veranderd.
  Verder lezen

NLP-Consult

 • NLP-consult

  Het NLP-consult is een ideaal reflectiemoment om te onderzoeken wat je nog meer kunt, waar je behoefte aan hebt, wat je misschien tegenhoudt en wat écht belangrijk voor je is.
  Verder lezen

Blijf op de hoogte!

Als je je nu opgeeft voor mijn Nieuwsbrief ontvang je een gratis informatief boekje. Je wordt dan bovendien op de hoogte gehouden van actuele opleidingen en de gratis workshops.

Meld je aan voor de Nieuwbrief