Brancheverenigingen

Bij al deze beroepsverenigingen ben ik aangesloten en voldoe ik aan alle kwalificaties om (Indien aanvullend verzekerd) (gedeeltelijk) vergoed te worden.

ViV nederland

Vereniging Integrale vitaliteitkunde Nederland: http://vivnederland.nl/

 

Stichting RBCZ

De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert.

RBCZ behartigt de algemene belangen van de aangesloten beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen en is een onafhankelijke intermediair tussen beroepsorganisaties, de zorgverzekeraars en cliënten.

RBCZ:  https://rbcz.nu/

NIBIG

Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg NIBIG: https://nibig.nl/het-nibig/

Groene vlag

  1. Deze therapeuten voldoen aan de door de overheid gestelde eisen voor zorgaanbieders (Wkkgz).
  2. Deze therapeuten hebben een Plus registratie bij het NIBIG afgesloten (registratie via een NIBIG-gelieerde beroepsorganisatie).
  3. Deze therapeuten zijn in het bezit van een erkend diploma Medische en/of Psychosociale Basiskennis.
  4. Zorgverzekeraars die met het NIBIG samenwerken, vergoeden onder bepaalde voorwaarden de behandelingen van deze therapeuten vanaf 1 januari 2017 (als uw polis hiervoor in aanmerking komt).

Trauma behandelaar

EFT-International 

https://eftinternational.org/eft-practitioner/cellavds/

EFT International / EFTi is een vereniging zonder winstoogmerk. Onze missie: We zijn toegewijd aan het bevorderen en handhaven van de hoogste normen voor onderwijs, training, professionele ontwikkeling en promotie van een bekwame, creatieve en ethische toepassing van EFT (Emotional Freedom Techniques).

Meer informatie
Neem gerust contact op