Wat is een consult?

Welkom bij de praktijk voor Psychologie, Wel-Zijn en Persoonlijke groei. New LifePoint is de naam voor het Centrum in Elst. Centrum Lifepoint biedt vele mogelijkheden voor consultatie.

Consult

“Werken aan onszelf is niet bedoeld om de golven in de oceaan van het leven kwijt te raken, maar om te leren hoe we moeten surfen.”
– Ken Wilber

Vaak weet je diep van binnen  heel goed hoe je gezond en gelukkig kunt worden en toch zijn er drempels die dit tegenhouden.

Zou het niet fantastisch zijn om dit te doorbreken?

Wij bieden in Elst (GLD) vele mogelijkheden voor consultatie.

Een consult is een één op één gesprek, waarin een gecertificeerd therapeut je helpt te werken aan je eigen uitdagingen. Of het nu gaat om het verbeteren van je professionele prestaties, het veranderen van negatieve emoties en gedachten, of het oplossen van angsten, trauma’s en fysieke klachten – bij ons kun je altijd terecht!

De consulten worden  ondersteund vanuit: Psychologie, Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), Emotional Freedom Techniques (EFT) en Matrix Reïmprinting (MR). Met behulp van deze technieken begeleiden we je bij het zoeken naar nog niet (volledig) verwerkte emoties, de daaraan gekoppelde (belemmerende) overtuigingen of wat je tegenhoudt je doel te bereiken.

Zodra je inzicht krijgt in je emoties en overtuigingen is er sprake van werkelijke bewustwording en dat geeft je de mogelijkheid om te verwerken en los te laten.

Dit geeft je echte vrijheid, vrijheid om te kiezen, vrijheid om te zijn.

Meer informatie?