Matrix Reimprinting consult

Matrix Reïmprinting zorgt niet alleen voor het verdwijnen van de emotionele lading (EFT), zelfs de herinnering daaraan wordt veranderd.

Met MR kunnen we een herinnering ‘binnenstappen’. In die herinnering gaan we de woorden zeggen en de dingen doen die we toen eigenlijk hadden willen zeggen of willen doen, maar die we toen niet konden, omdat we ofwel te klein waren om het allemaal te begrijpen ofwel omdat de situatie te overweldigend was.

Daarom is het noodzakelijk dat we de gevoelssensaties in ons lichaam en de bijbehorende emoties van die herinnering al grotendeels met EFT geneutraliseerd hebben, alvorens we de Matrix binnenstappen. We kunnen ook hulpbronnen inbrengen die er toen niet waren (je moeder, leerkracht, zus, vriend, partner, politie, of archetypes en helden als: engelen, Donald Duck, je lievelingsknuffel, etc.). We transformeren dus het beeld van die herinnering en bevrijden onszelf zodoende van zware gebeurtenissen uit het verleden.

In Matrix Reïmprinting zien we de negatieve herinneringen uit het verleden als beelden of hologrammen in je lichaamsveld (Matrix). Karl Dawson heeft deze beelden een speciale naam gegeven: jouw “ECHO”. Dit is een acroniem van Energy Conscious Hologram. Daarnaast heeft die naam ook de algemene betekenis van “een weerklank uit het verleden”. Op een onbewust niveau blijven deze beelden invloed houden op je gezondheid en op je gevoel van welzijn. Het veranderen van deze beelden creëert lichamelijke en emotionele genezing en stelt je tevens in staat om meer positieve ervaringen aan te trekken. Met de Matrix-Reïmprinting-techniek werk je direct op deze ECHO’s. Door tegelijkertijd te kloppen op de meridiaanpunten van de ECHO en op die van jezelf, wordt dit proces versneld. Deze bijzondere techniek kreeg als toepasselijke ondertitel:

 ‘Rewrite your past, transform your future’

Consult via Skype

Mocht de afstand tot ons praktijkadres te groot zijn of mocht reizen hierheen niet mogelijk zijn, dan is het ook mogelijk om een consult via Skype te doen.

Tarieven

Opvragen via lifepoint@lifepoint.nl

Meer informatie