EFT in One Day

Deze workshop is een ervaringsgerichte inleiding op EFT, ontworpen om je te helpen de basis-EFT voldoende te leren om jezelf, op een niet-professionele manier effectief te helpen. Het is een hands-on training met veel oefeningen.

Aanvankelijk was EFT ontworpen als zelfhulpmiddel voor volwassenen en kinderen. Toegepast door niet professionele therapeuten heeft EFT namelijk al gauw een successcore van 50 %. Dit maakt dat EFT goed toepasbaar is voor “huis-, tuin- en keukengebruik” bij zowel lichamelijke als emotionele klachten.

Na “EFT in 1 day” kun je EFT verrassend vlot toepassen in uiteenlopende alledaagse situaties èn weet je ook wanneer het beter is om door te verwijzen naar een professional!

Deze workshop is volledig op zichzelfstaand en open voor iedereen. Als je verder wilt gaan en je EFT-vaardigheden wilt ontwikkelen, dient dit als de basis voor EFT-Level 1.

Als je na deze workshop wilt doorstromen naar de Professionele EFT-opleiding, dan wordt er €25 ,– op het cursusgeld in mindering gebracht.

Zie voor verdere info