EFT Supervisie

Supervisie is een van de verschillende professionaliseringsmethodieken. Bij supervisie leer je van en met elkaar over ingebrachte werkervaringen, eventueel aangevuld met een extra uitleg en krijg je een demonstratie van een specifieke EFT-techniek.

Supervisie is een methodiek die je helpt je bewust te worden van hoe en waarom je de dingen doet zoals je die doet, om die vervolgens in praktijk te veranderen als je dat zou willen. Zo leer je jouw beroepsuitoefening af te stemmen op:

  • jou als persoon (willen, voelen, denken en handelen);
  • je beroep (de beroepsvaardigheden);
  • je werkcontext (cliënten, collega’s, je eigen houding, werkomstandigheden, etc.).

Voor wie

Supervisie is bestemd voor iedereen die minimaal EFT-level 2 voor Professionals heeft afgerond.

Supervisie is verplicht vanaf het moment dat je je verder wilt certificeren of na het behalen van je certificaat als bijscholing.

Voor het behoud van je certificaat moet je 6 uur per jaar aan supervisie deelnemen, dat is 1 dag en/of 3 avonden. (zie info EFT-International).

Het supervisieaanbod is ruimer dan wat strikt verplicht is. We adviseren je om zo vaak mogelijk deel te nemen aan de supervisie.

Naaste de supervisie dagen is er nu ook een mogelijkheid om supervisie online te krijgen op supervisie avonden.

Tijd: 19.00 – 21.00 uur

Meld je op tijd aan en heb je een specifieke vraag, vul die dan in, in het commentaarveld of mail die rechtstreeks naar mij (lifepoint@lifepoint.nl )   De eerstvolgende avond wordt er dan aandacht aan besteed.

Zie voor verdere info