Matrix Reimprinting opleidingen

Centrum LifePoint in Elst (GLD) biedt coaching, consultatie en opleidingen op het gebied van Matrix Reïmprinting. Met MR leer je een manier om traumatische en emotionele gebeurtenissen uit het verleden op een ontspannen manier te overschrijven.

Matrix Reïmprinting

Het is een verdieping van en aanvulling op de EFT-vaardigheden en die zal deze skills vergroten.
Matrix Reïmprinting combineert elementen van EFT, NLP, hypnose, Heartmath, werken met het Innerlijk Kind en nog veel meer.

MR brengt je een stap verder dan EFT, omdat niet alleen de emotie wordt geneutraliseerd, maar ook de herinnering wordt getransformeerd naar een positieve ervaring. Matrix Reïmprinting is in 4 jaar tijd uitgegroeid tot een brede waaier van verschillende aanpakken, toegespitst op het transformeren van specifieke problemen zoals: verslavingen, fobieën, allergieën, geboortetrauma.

Sinds december 2016 ben ik de eerste en enige officieel gecertificeerde Matrix Reïmprinting trainster van Nederland en België.

https://www.matrixreimprinting.com/matrix-reimprinting-trainers-worldwide.aspx

Welke technieken je ook gebruikt in je praktijk, met een hulpmiddel dat je helpt snel levenstrauma’s te transformeren, kan het lichaam terugkeren van een staat van stress, zodat genezing kan plaatsvinden.

Je hoeft echter geen beoefenaar te zijn om te profiteren van Matrix Reïmprinting. Het is een hulpmiddel dat op zichzelf kan worden toegepast en je kunt het leren om het op jezelf te gebruiken om emotionele en fysieke problemen op te lossen en om je leefsituatie te verbeteren. Wat je situatie in het leven ook is, deze hypermoderne therapie kan je persoonlijke transformatie ondersteunen.

Je kunt werken met je verleden en je toekomst en ook je werk verbeteren met de Law of Attraction. Matrix Reïmprinting gaat ook hand in hand met andere helende technieken: levenscoaching, hypnotherapie, counseling, NLP, psychotherapie, alle soorten lichaamswerk, energiewerk, enzovoort.

Nieuwsgierig wat Matrix Reïmprinting  voor jou kan betekenen?

Vraag om een afspraak: zie het contactformulier.