Matrix Reïmprinting Basisworkshop

Matrix Reïmprinting is ontstaan vanuit EFT, een methode om negatieve gevoelens, negatieve lessen en pijnlijke gebeurtenissen uit het verleden los te laten. Bij deze techniek ben je in staat om je relatie met het verleden te veranderen. MR is een verdieping van en een aanvulling op de EFT-vaardigheden en die verdieping zal je vaardigheden vergroten.
Matrix Reïmprinting combineert elementen van EFT, NLP, hypnose, Heartmath, werken met het Innerlijk Kind en nog veel meer.

MR brengt je een stap verder dan EFT, omdat niet alleen de emotie wordt geneutraliseerd, maar ook de herinnering wordt getransformeerd naar een positieve ervaring.

Matrix Reïmprinting is in 4 jaar tijd uitgegroeid tot een brede waaier van verschillende aanpakken, toegespitst op het transformeren van specifieke problemen zoals: verslavingen, fobieën, allergieën, geboortetrauma.

Sinds december 2016 ben ik de eerste en enige officieel gecertificeerde Matrix Reïmprinting-trainster van Nederland en België.

https://www.matrixreimprinting.com/matrix-reimprinting-trainers-worldwide.aspx

Toelatingseisen

Voorwaarde voor deelname aan de Matrix Reïmprinting-basismodule is minimaal een deelnamecertificaat EFT-Level 2. Indien de cursist elders EFT-Level 1 en 2 heeft gevolgd, wordt gekeken naar het niveau van kennis en vaardigheden. Op basis daarvan beoordeelt de trainer of het niveau van de cursist aansluit bij het instapniveau van de MR-basismodule.

Inhoud MR-basis tweedaagse

  • We gaan door op de basis van EFT en voegen er een techniek aan toe;
  • Aan het eind van deze tweedaagse weet je wat Matrix Reïmprinting is, hoe die ontstaan is en hoe je die toe kunt passen;
  • Matrix Image Reïmprinting (for transforming a single image) = De klassieke MR- techniek;
  • Matrix Memory Reïmprinting (for transforming a specific memory);
  • Matrix Core-Belief Reïmprinting (for transforming negative core-beliefs);
  • Matrix Reïmprinting Zoektechnieken.

Welke technieken je ook gebruikt in je praktijk, met een hulpmiddel dat je helpt snel levenstrauma’s te transformeren, kan het lichaam terugkeren van een staat van stress, zodat genezing kan plaatsvinden.

Je hoeft echter geen beoefenaar te zijn om te profiteren van Matrix Reimprinting EFT. Het is een hulpmiddel dat op zichzelf kan worden toegepast en je kunt leren om het op jezelf te gebruiken om emotionele en fysieke problemen op te lossen en om je leefsituatie te verbeteren. Wat je situatie in het leven ook is, deze hypermoderne therapie kan je persoonlijke transformatie ondersteunen.

Zie voor verdere info