NLP voor wie?

Een greep uit beroepsgroepen voor wie NLP van toegevoegde waarde is: coaches, management- en bedrijfstrainers, managers, personeelsfunctionarissen, fysiotherapeuten, psychologen, organisatieadviseurs, docenten, logopedisten, artsen en regulier-ondersteunende therapeuten.

NLP is voor mensen die:

  • geïnteresseerd zijn in hun persoonlijke ontwikkeling en bewustwording;
  • effectiever willen communiceren en betere relaties willen aangaan;
  • de praktische toepassingen van NLP in hun privé- en/of zakelijke leven willen integreren;
  • doelgerichter willen leven en/of nieuwe resultaten willen creëren;
  • een nieuwe stap in hun leven willen maken;
  • een betere balans willen vinden tussen denken, doen en gevoel.

Ieder mens heeft de sleutel voor verandering altijd zelf in handen. NLP is de methode waarmee je die sleutel kunt vinden.

De vele toepassingen van NLP

Mensen verbazen zich vaak over de vele toepassingen van NLP. In eerste instantie lijkt het vreemd dat een en hetzelfde proces je kan helpen om relaties op te bouwen en te verdiepen, je professionele prestaties te versterken, je golfspel te verbeteren én je in staat te stellen om je kinderen te leren spellen en leren.

NLP is universeel inzetbaar, omdat het je voorziet in de middelen om je totale effectiviteit te verbeteren, in tegenstelling tot het aanbieden van specifieke vaardigheden voor het behalen van specifieke resultaten (zoals meditatietechnieken om jezelf tot rust te brengen of een assertiviteitstechniek om beter te communiceren).

Aangesloten bij branchevereniging

Behandelingen bij Centrum LifePoint worden vanuit de aanvullende verzekering vergoed. Wij zijn aangesloten bij de BATC, ViV en de RBCZ (zie bij Consulten).

Zie voor verdere info