Centrum Lifepoint

Wij  helpen  mensen wakker te worden tot wie ze echt zijn en vanuit dat inzicht hun leven vorm en betekenis te geven.

Onze visie

Onze overtuiging is dat in ieder mens een vonk brandt die door omstandigheden belemmerd kan zijn om voluit te branden. Onze inzet is dan ook om mensen te helpen wakker te worden en zich weer te verbinden met hun eigen vonk, hun eigen levenspunt, om vandaar uit weer te gaan stralen.

Onze Missie

Mensen helpen hun negatieve patronen en overtuigingen te vinden, zodat er in hun leven opties komen in plaats van de o zo bekende paden. Door het vinden van de wegversperringen, het verhelpen van (oude) pijn, ontstaat een groter inzicht om keuzes te maken in het leven. 

Wie zijn wij?

Wij zijn Cella van der Staak en Ingrid Beerman. Wij wonen en werken in Elst (Gld). In dit prachtige dorp hebben wij Centrum Lifepoint opgezet, een centrum voor Psychologie, Wel-Zijn en Persoonlijke groei. 

In dat centrum werken we zowel op reguliere als op regulier ondersteunende wijze met een groot aanbod aan therapieën, cursussen, workshops en (psychologische) begeleiding.

Bij Lifepoint zijn, naast ons, meerdere mensen werkzaam. Allen zijn breed opgeleid en hebben werkervaring op een veelzijdig vlak.

Cella van der Staak


Drs. Cella van der Staak

Ik kom van origine uit het bedrijfsleven en was daar, in mijn laatste functie, Financial Controller bij een groot internationaal bedrijf. Hier ontdekte ik dat communicatie en zelfinzicht ondergeschoven kindjes waren.

Ik heb mede daardoor de overstap gemaakt naar de studie Psychologie. Ik ben Psychologie gaan studeren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en ook hier liep ik aan tegen veel hoofdwerk.

Boekenwijsheid is prima, maar: “Hoe ga ik dit in de praktijk zetten?” en ook: ”Waar is het hart in deze benadering?”

In mijn zoektocht naar de verbinding tussen hoofd, hart, hand en ziel kwam ik NLP tegen en daarin heb ik me de afgelopen 20 jaar verdiept.

Mijn zoektocht stopte niet en via de weg van Touch for Health en Stress Release ontdekte ik de traumatechnieken van EFT en Matrix Reïmprinting. De EFT-techniek maakte me zo enthousiast, dat ik mij daar alles van eigen heb gemaakt en dat ik uiteindelijk EFTinternational EFT Master Trainer ben geworden.

De EFT-techniek heeft mij heel veel gebracht en doet dat nog steeds. Als aanvulling op EFT ben ik ook afgestudeerd als Matrix Reïmprinting Trainer bij de EFTMR Academy van Karl Dawson. Deze opleidingen maakten het hele verhaal voor mij compleet.

MR/EFT werkt snel en diep en ik kom er makkelijker mee tot de kernovertuigingen.

Naast alle NLP-vaardigheden, gebruik ik de EFT-techniek en de Matrix Reïmprinting als aanvulling op mijn werken als Psycholoog.

Inmiddels ben ik Psycholoog (A&O en Klinisch), NLP Health Master coach en een internationaal gecertificeerd NLP-trainer, EFTMR Master-trainer/therapeut  Matrix Reïmprinting  en een accredited certified EFT-Master-trainer van EFT-international gecertificeerde EFT behandelaar/docent.

Ingrid Beerman


Ingrid Beerman

Ik kom van origine uit het Middelbaar Onderwijs. Communiceren was een van de grote items in mijn vakgebied. Ik ben mij, mede door dit werk, steeds meer gaan interesseren voor de combinatie van een gezonde geest in een gezond lichaam.

Ook ik heb een lange staat van dienst, maar ik werk met andere disciplines, zoals: STER-therapie, LIFE-Bioresonatie systeem, Celzouten en Bloesemremedies. Daarnaast ben ik geïnteresseerd geraakt in NLP en EFT. Ik ben NLP-Master Practitioner, EFT & MR-behandelaar.

Mijn ingang is het fysieke, het menselijke lichaam en daarna het psychische, het hoofd.

Beiden werken wij vanuit de filosofie dat alles met elkaar samenhangt.

Contact

Wij zijn meestal bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 uur en 10.00 uur.

Mocht je ons antwoordapparaat aan de lijn krijgen, spreek dan gerust je boodschap in en wij bellen je terug.

Ook is het mogelijk ons via het contactformulier te bereiken.

Het centrum is gevestigd in Elst (Gld) en is makkelijk bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Centrum Lifepoint

Vicus 17

6661TH  Elst

Tel.: 0481 350705

Tel: 06 24568581 (Cella)

Tel: 06 14358834 (Ingrid)

Meer informatie

Over ons

 • Wat anderen over mij hebben gezegd

  Lees wat anderen over New Lifepoint en Cella van der Staak zeggen
  Meer informatie

 • 5 natuur-geneeskundige principes

  Wij werken met de Vijf Natuurkundige Principes
  Meer informatie

 • Route voor particulieren

  Routebeschrijving voor particulieren.
  Meer informatie

 • Route voor groepen

  Routebeschrijving voor groepen.
  Meer informatie

Algemene informatie

 • Algemene bepalingen

  Lees hier de Algemene Voorwaarden van New Lifepoint.
  Meer informatie

 • Klachten-reglement

  Klachtenreglement Lifepoint (wet WkkGz)
  Meer informatie

Communicatie