Wat anderen over Cella vertellen

Cella is een meester in het traceren van remmingen en ze beheerst allerlei technieken en therapieën om ze in korte tijd op te lossen.Warm aanbevolen dus!!
Hans Z

Ik kwam bij Cella voor de NLP opleiding omdat ik daar interesse in had en hoorde dat zij deze ging geven, ik ken Cella als iemand die zeer veel weet en had er alle vertrouwen in dat deze opleiding prima door haar gegeven kon worden. Zij is eerlijk en zegt het ook als zij het niet weet.
Mijn verwachtingen waren om meer te weten te komen over hoe communicatie nu precies werkt en tijdens de opleiding leer je daar veel over, duik je in jezelf en ontdek je hoe dat bij jouw werkt. Door het bij jezelf te ontdekken verandert de communicatie om je heen, deze processen zijn leerzaam en ook wel eens confronterend. Maar met de goede begeleiding is het zeer verrijkend en kan je het in de praktijk meteen toepassen. De opleiding wordt in een vertrouwde en veilige omgeving gegeven zodat je er het maximale uit kunt halen.
Mieke U.

Ik kwam juist bij Cella, omdat zij werkt aan zowel lijf als hoofd. Ze kijkt naar het geheel in plaats van alleen met je ‘mind’ bezig te zijn. Sinds mijn workshops bij Cella, ben ik me veel bewuster hoe ik communiceer en ook alert op hoe anderen het doen. Ik ga altijd met een goed en vaak ook lichter gevoel weer naar huis.
Ineke B.

Ik ben aan de workshops begonnen omdat ik vast zat en me depressief voelde. Ik wilde weer meer energie en genieten van mijn gezin. Weer ‘mezelf worden’. De workshops en gesprekken met Cella hebben me een meer positieve kijk op mezelf gegeven, waardoor ik krachtiger ‘acteer’ in mijn werk en thuis. Ik neem weer meer het initiatief.
Henk V

Cella’s persoonlijke benadering, waarbij ze ook veel van zichzelf laat zien, geeft vertrouwen. Cella is in staat om je met een paar vragen tot de kern te laten komen van je vraag.
Bram W.

Omdat ik zelf ook psycholoog ben, is het heerlijk als iemand de trucjes doorziet als ik alleen sociaal wenselijk antwoord en bij mijn eigen gevoel weg ga. Het is super dat iemand dat ziet.
Hartelijkheid, werkelijk begaan met iemand zijn, honderd procent aandacht, integriteit en eigen openheid zijn een paar trefwoorden voor Cella. Ik weet vast nog veel meer woorden, het is gewoon prettig en veilig om bij Cella mijn proces te doen.
Suze H

Ik ervaar Cella als een vakvrouw met een groot hart en met een energieke uitstraling.
Jim J.

Cella is op een of andere manier altijd op de achtergrond (tijdens de opleidingsdagen) meer dan aanwezig. Zij houdt haar ‘kippetjes’ in de gaten en grijpt alleen in als het nodig is.
Dat ‘ingrijpen’ kan zijn een hele bewuste oogcontact of een bijna terloopse schouderklopje of een bemoedigende arm om de schouder of een korte rake vraag.
Iedere keer was dat voor mij aanleiding om een impasse te doorbreken.
Elke

Als ik Cella zou moeten omschrijven komt als eerst in me op: rechtdoorzee met een oprecht nieuwsgierige twinkel in de ogen.
Karin

Cella komt kordaat over en daar houd ik van. 
Era                                                                                                                                         

“In onze gesprekken waren alleen al haar stiltes bijzonder.”
Jelle

Mijn dochter en Ik hebben Cella leren kennen als een lief en zeer empathisch mens.
In een behandeling wordt geprobeerd om Inzichten te krijgen, waarom dingen gebeuren en hoe je hier beter mee kunt omgaan. Waardoor je beter in je lijf komt te zitten en sociaal het ook makkelijker wordt.
Inez

Het unieke van Cella is dat zij een bevlogen trainer is, goed kan uitleggen, de opleiding heel gevarieerd geeft met o.a. mandala’s tekenen, theaterspel, visualisaties, prachtige liedjes met filmpjes laat zien op een diascherm, gedichten maken, en zorgt voor een omgeving waar je je veilig in voelt.
Francis

Wat ik heb mogen ervaren is dat ik als cognitief persoon met een toch  wel intuïtief beroep als osteopaat echt in contact ben gekomen met mezelf.
Ik ben een aantal keer bij Cella onder behandeling geweest en wat ik daar heb mogen ervaren is een begin van het eind van het gezoek (in meer het emotionele gedeelte)  in mijn leven en daar ben ik onbewust begonnen met mijn leven te onderzoeken en dat is mij later pas duidelijk geworden. Dus ik zie Cella als begin van of hulp van het ontwarren of ontwikkelen of de wikkels eraf halen wat in mijn eentje op dat moment in mijn leven niet was gelukt.
Anders gezegd woorden als steun, vast punt in mijn bestaan voor dat moment.
Bernd

ik had moeite om bij mijn gevoelens te komen en dat belemmerde mij in mijn dagelijks ontmoetingen met anderen, door de levensloop lijn te lopen heb ik veel inzicht gekregen waar de oorsprong lag. dit heeft mij veel ruimte, rust en vrijheid opgeleverd,
Cella gebruikt een techniek wat maakt dat ik er op een gewoon manier er naar kan kijken zonder dat mijn emoties er mee op de loop gaan. nu accepteer ik dat de dingen in mijn leven zijn gebeurt, zoals ze zijn gebeurt, en ben ik dankbaar voor de lessen/ervaringen die ik heb mogen meemaken.
daarnaast heb ik vorig jaar nlp gevolgd bij Cella, een pracht methode om inzicht in de communicatie/ gedachten/ waarnemingen/ positiviteit enz., met je zelf en de ander te krijgen en ervaren.
Anneke

Cella gaf me veiligheid, en ik werd echt gezien.
Jaap

Cella kon goed omgaan met mijn weerstand, dat gaf me de veiligheid om stappen te nemen die binnen de cursus nodig waren voor betere zelfreflexie, inzicht en daardoor ook groei.
Ik heb de cursus als prettig ervaren en vandaar uit kon ik ook de patronen zien en ontdekken, zodat ik nu weet waarom ik de dingen doe die ik doe.
Het was een warme samenkomen iedere keer weer.
Jane

Ik heb Cella leren kennen als een zeer professionele, gepassioneerde en buitengewoon bekwame trainer en een heel mooi mens. De combinatie van haar jarenlange ervaring als trainer en haar grote betrokkenheid bij de mensen maken dat haar cursussen niet alleen van grote kwaliteit zijn, maar ook nog eens warm, humorvol en bijzonder leerzaam. Zij heeft de mooie gave om mensen op een respectvolle manier een spiegel te geven en daardoor in contact te komen met hun eigen grootste drijfveren, kwaliteiten en passies. Mede dankzij haar heb ik een grote versnelling gemaakt in het realiseren van mijn droom. Ik draag daarom haar begeleiding en trainingen een heel warm hart toe en gun een ieder een zelfde mooie ervaring.
Michele S

Ik kwam bij Cella omdat ik voor mijn gevoel toe was aan een volgende stap in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik kon daar wel ondersteuning/coaching bij gebruiken. Omdat ik zag hoe mijn vrouw zich via Cella had ontwikkeld, werd ik nieuwsgierig wat zij voor mij kon betekenen.
Ik heb Cella leren kennen als recht door zee, open, ruimte gevend voor jouzelf en confronterend ( spiegel voorhouden). Voor mij heeft deze mix in ieder geval geleid tot een groter vertrouwen in mijn persoonlijke ontwikkeling.
Gerard van Esch

Ik ben op dit moment aan het profiteren van de effecten van de Practicioners opleiding en krijg hierover veel complimenten van mensen in mijn omgeving. Zeker op de werkvloer! Dat is dus ook indirect een compliment aan jou.
Jeanne

Kort en bondig zal niet meevallen, maar ik doe mijn best:
Hoewel Cella werkt in wat het “alternatieve circuit” wordt genoemd, is haar hulp allesbehalve zweverig: ze komt snel bij de kern van de problemen en behandelt ze met een verfrissende directheid.
Hans W.

Cella jij hebt mij wakker gemaakt en  NLP  is een onderdeel van mijn leven geworden. Heel erg bedankt voor alle wijze lessen.
Ga naar Cella in Elst en je staat er voor jezelf en met de ander.
Simone 

Cella is een veelzijdige schat van een mens. Ze heeft een warme betrokkenheid en tegelijkertijd een onvermoeibare gedrevenheid. Ze ´leest´ wat je als coach cliënt, als NLP-student of intervisiepartner nodig hebt: een arm om je schouder, ruimte voor introspectie, een scherpe analyse of een denkbeeldige schop onder je kont.
Voornaamste kracht (en dus ook valkuil) is een niet-aflatende behoefte om dingen nog beter te maken / doen / leren voor ze ermee de markt op ´mag´Altijd enthousiast en tot hulp en bijstand bereid.
Koen

Toen ik zelf met kanker te maken kreeg maakte ik afspraken met Cella voor een op een gesprekken. Dit heeft me erg geholpen om mijn gedachte en gevoel wat te ordenen, want het is een soort stroomversnelling waarin je verzeild raakt. Je wordt geconfronteerd met jezelf, familie, artsen, en nog zoveel meer.
Cella heeft me erg geholpen om naar mezelf te kijken en hoe naar mijn omgeving dat ik rustig dingen los kan en mag laten dat iedereen een verantwoording heeft en dat ik niet altijd hoeft te bedenken hoe een ander zijn of haar kar trekt. Dat alles geeft wat meer rust in een moeilijke tijd. Wetend dat Cella goed luistert de tijd neemt, en je dan raad en advies geeft is en was heel fijn.
Ans K